Avanceret Regression

Tilbageføring (regression) i hypnose

På dette kursus vil du lære hvordan du bringer en klient tilbage i tiden, så de har mulighed for, at genopleve hændelser som har indflydelse på deres tanker, følelser og adfærd i vågen tilstand. Regression er et fantastisk redskab til at bringe fortrængte og for længst bevidst glemte oplevelser til det bevidste sinds erkendelse.

Somatiske regressioner

Du vil se videoklip af klienter der bliver bragt tilbage til oplevelser i det underbevidste sind. Oplevelser som har et fysisk (soma) udtryk. Dette bliver blandt andet brugt til at finde årsagen ved astmatiske og allergiske reaktioner m.v.

Gustatorisk regression

Lær hvordan du udfører denne regression som er særdelse velegnet til at finde signifikante oplevelser i det ubevidste, hvor forbindelsen er skabt via smagsløg.

Værdiladet regression

Alt i mennesker har et udtryk. Hver gang en klient kommer med en beskrivelse er der information at hente. Se hvordan tilsyneladende ubetydlige hentydninger bliver til en kraftig reagerende regression. Jacob Strachotta faldt over denne regressionstype ved et tilfælde og den har vist sig at være yderst effektiv.

Metaforiske regressioner

Regressioner som bliver udført henover et metafor. På den måde vil klienten indgå i en ofte visuel sansestimulering der bringer dem automatisk i regression.

Og meget mere...

Der er også videoklip der viser ideomoteriske signaler, videobåndtoptager metoden, situations regression og hvordan du udfører regressionstræning.

Kurset indeholder 22 videoklip og 7 diskripterede pdf scripts.

Avanceret regression er for de som ønsker at arbejde seriøst med hypnoanalyse. Du vil her få alle de metoder der gør en session med hypnose yderst effektiv og hurtigvirkende.

Forudsætninger for deltagelse

Forudsætning: Du er uddannet Hypnotisør, Hypnoterapeut, Læge, Psykolog, Psykoterapeut, NLP-terapeut eller Terapeut.

Skab dybde i den hypnotiske tilstand

Hvorfor trancedybde?

Trance dybde er ekstremt vigtigt i det hypnoterapeutiske arbejde. Du har forskellige muligheder på de individuelle niveauer af trance. Derfor er det vigtigt at vide hvor dybt klienten er i hypnose og hvordan du bringer klienten dybere i hypnose.

Der findes ikke svært hypnotiserbare klienter. Der findes kun "klient reaktioner". Det er din opgave som hypnotisør at tolke disse reaktioner fra dine klienter så du kan vælge den bedst mulige metode til at fordybe trancen. Dette kursus er nok et af de vigtigste kurser overhovedet. Det vil lære dig at blive dygtig til at skelne de individuelle dybder fra hinanden og hvordan du bringer klienten dybere i hypnose.

Fordybning af klienten

Du vil lære flere forskellige metoder til fordybning af trance tilstanden. Både de direkte og indirekte metoder. Du vil få indsigt i hvordan du vender en tilsyneladende let trance til en meget dyb trance ved at blive opmærksom på klientens reaktioner i situationen. Lær hvordan du bruge "udfordring" til at få personens bevidste koncentration til at transformere sig til underbevidst koncentration.

Test trance dybde

Mange hypnotisører begår den store fejl ikke at benytte sig af tests. Det er rent faktisk muligt - enkelt og hurtigt- at teste klientens trance dybde. Når en klients trance dybde bliver testet har det den positive sideeffekt at den overbeviser klienten om at de rent faktisk ER i hypnose, hvilket igen virker tranceinducerende og fordybende. Så tests er meget vigtigt at mestre.

Kurset

Dette kursus indeholder 22 videoklip som bringer dig igennem grundlæggende og avancerede metoder til fordybning og test af trancetilstanden.

Du lærer bla.

 • Øjen katalepsi
 • Øjen katalepsi test
 • Flere forskellige metoder til at skabe amnesi.
 • Fordybning vha. udfordring
 • Fysiske fordybere
 • Sprogmønstre der fordyber (semantiske loops og effektive doublebinds)
 • Metaforiske fordybere
 • Talblokering
 • Og meget mere...

12 pdf scripts til download

Der bliver også stillet 12 pdf scripts til din rådighed, som du kan downloade og bruge til at træne efter.

Forudsætninger for deltagelse

Forudsætning: Du er uddannet hypnotisør, hypnoterapeut, psykolog, læge, psykoterapeut eller NLP terapeut.

Induktioner og Opvågning

Induktioner, reinduktioner, hurtige induktioner og lyn induktioner

På dette kursus vil du lære flere forskellige induktionsmetoder (hvordan man hypnotiserer). Der vil blive vist induktioner som er hurtige og induktioner med test indbygget. Induktioner som starter med modtagelighedstest, men med det samme skifter klienten over i dyb trance. Du ser på video nøjagtig hvad du skal gøre for at bringe din klient i dyb hypnose.

Kurset indeholder over 28 videoklip

Du lærer bla. hvordan du udfører

 • Håndlås induktion
 • Hurtig reinduktion - øjnene åbne
 • 2 sekunders lyn-reinduktion
 • Reinduktion på posthypnotisk forslag
 • Magnet induktionen
 • Lyninduktion
 • Reinduktion med fordyber
 • Induktion på tælling (Dr. Flower induktion)
 • Hurtig reinduktion med amnesi
 • Den fysiske og hurtige "hånd drop" induktion
 • Reinduktion på mental forventning
 • Søvn mekanisme induktionen
 • Lyn Reinduktion
 • Og mange andre...

Herudover indeholder kurset også detaljer om hvordan du fjerner klientens tvivl om de har været i hypnose.

11 diskripterede dokumenter fra videoklip

Der følger 11 scripts i pdf format med dette kursus. Det betyder, at du straks efter at have genemgået kurset kan printe de enkelte scripts ud og øve dig i din nye viden.

Opvågning fra hypnose tilstanden

Kurset indeholder også flere forskellige eksempler på opvågning fra trance tilstanden, så du sikrer din klients behagelige oplevelse af hypnose seancen. Samtidig viser opvågning også hvordan du kognitivt integrerer de oplevelser som klienten har haft under hypnosen. Denne integration er en særlig vigtig del af en bevidstgørelse af trance arbejdet.

Forudsætninger for deltagelse

Forudsætning: Du er uddannet hypnotisør, hypnoterapeut, psykolog, læge, psykoterapeut eller NLP terapeut.