OnlineHypnose (info)

Opdateringer og nye tiltag på vej :-)

 
 
Picture of jacob strachotta
Opdateringer og nye tiltag på vej :-)
by jacob strachotta - Monday, 8 September 2008, 5:30 AM
 
Hej Alle brugere af Online Hypnose Portalen.

Som du nok har lagt mærke til har vi opdateret hjemmesiden og shoppen hen over sommeren. Nu er tiden komme til online portalen. Så inden længe vil den blive opgraderet med nye funktioner, mere sikkerhed, hurtigere m.m.

Vi giver besked inden opgraderingen foretages, da der kan forekomme lidt ureglmæssigheder, mens opgraderingen udføres. Men, vi forsøger at lave det om natten, så ingen skulle blive generet.

Sidste år barslede vi med vores online kurser og mp3. I år kommer vi også med noget nyt, som vi har arbejdet med hele foråret og sommeren.

Jeg kan ikke sige mere lige nu, andet end at du kan glæde dig. Det er vigtigt, at både lære nye nyt indenfor hypnosens område, men også at kunne komme i kontakt med kunder. Og det er her vi har lavet nogle tiltag som kommer til at gavne dig og din klinik.

Så man kunne sige at både ramme og indhold er vigtigt i din forretningsmodel, og denne gang er vi klar med noget nyt til "rammen" om det indhold du kan levere.

Informationen om det nye kommer her, når vi har lavet de sidste tests.

venligst,

Jacob Strachotta
Hypnotisør
 
Picture of jacob strachotta
Ang: Opdateringer og nye tiltag på vej :-)
by jacob strachotta - Wednesday, 26 November 2008, 5:39 PM
 
Hej alle :-)

Så fik vi opdateret online portalen, og den fremstår nu med de seneste opdateringer mht. sikkerhed og hastighed.

Samtidig har vi piftet designet lidt op, og forhåbentlig gjort det mere læsevenligt.

Portalen er nu klar til, at klare vores næste ryk af nye tiltag.

Du skulle gerne modtage mails fra forumet igen, og samtidig har vi fikset password synkroniseringen fra shoppen, som betyder at når du skifter dit password eller email på shoppen, så virker det stadig på portalen.

Vi håber alt virker som det skal, men opdager du nogle uhensigtsmæssigheder, så send mig endelig en besked, så vi kan få det rettet hurtigt.

Fortsat god aften,

Jacob og Ditte