OnlineHypnose (info)

Endnu et nyt fagkursus - Avanceret regression

 
 
Picture of jacob strachotta
Endnu et nyt fagkursus - Avanceret regression
by jacob strachotta - Tuesday, 21 March 2017, 1:24 AM
 

Dette kursus har været længe undervejs, men er blevet super godt.

Her er hvad det indeholder.

God fornøjelse,

Ditte og Jacob

Avanceret Regression

Tilbageføring (regression) i hypnose

På dette kursus vil du lære hvordan du bringer en klient tilbage i tiden, så de har mulighed for, at genopleve hændelser som har indflydelse på deres tanker, følelser og adfærd i vågen tilstand. Regression er et fantastisk redskab til at bringe fortrængte og for længst bevidst glemte oplevelser til det bevidste sinds erkendelse.

Somatiske regressioner

Du vil se videoklip af klienter der bliver bragt tilbage til oplevelser i det underbevidste sind. Oplevelser som har et fysisk (soma) udtryk. Dette bliver blandt andet brugt til at finde årsagen ved astmatiske og allergiske reaktioner m.v.

Gustatorisk regression

Lær hvordan du udfører denne regression som er særdelse velegnet til at finde signifikante oplevelser i det ubevidste, hvor forbindelsen er skabt via smagsløg.

Værdiladet regression

Alt i mennesker har et udtryk. Hver gang en klient kommer med en beskrivelse er der information at hente. Se hvordan tilsyneladende ubetydlige hentydninger bliver til en kraftig reagerende regression. Jacob Strachotta faldt over denne regressionstype ved et tilfælde og den har vist sig at være yderst effektiv.

Metaforiske regressioner

Regressioner som bliver udført henover et metafor. På den måde vil klienten indgå i en ofte visuel sansestimulering der bringer dem automatisk i regression.

Og meget mere...

Der er også videoklip der viser ideomoteriske signaler, videobåndtoptager metoden, situations regression og hvordan du udfører regressionstræning.

 

Kurset indeholder 22 videoklip og 7 diskripterede pdf scripts.

Avanceret regression er for de som ønsker at arbejde seriøst med hypnoanalyse. Du vil her få alle de metoder der gør en session med hypnose yderst effektiv og hurtigvirkende.

Forudsætninger for deltagelse

Forudsætning: Du er uddannet Hypnotisør, Hypnoterapeut, Læge, Psykolog, Psykoterapeut, NLP-terapeut eller Terapeut