#1 Hypnose Apps i Danmark

Hypnose når du har brug for det og du kan lytte til hypnose appen

så meget du ønsker.

Hypnotiser dig selv med den dansk udviklede hypnose app. Aldrig har det været nemmere, at hypnotisere sig selv. Du kan bruge hypnose appen hjemme eller ude. Med en hypnose app på din mobil vil du altid kunne behandle de ting som du oplever.

Download HelloMind til Iphone eller Ipad
Download HelloMind til Android

Over 2,5 Million downloads internationalt

Hypnose app

Hypnose på din mobil telefon er den hurtigste måde (og prisbillig), at arbejde med sig selv. Du kan starte din hypnose behandling med det samme og lytte til den lige så mange gange du synes du har brug for det. Du kan hypnotisere dig selv, og bliver samtidig dejlig afslappet, mens du lytter til hypnose sessionerne på din hypnose app.

GÅ TIL APP HJEMMESIDEN

Med hypnose kan du hurtigt fjerne de mest gængse problemstillinger. Selv dybere ting kan fjernes ved gentagen brug af hypnose appen. Du vil automatisk bearbejde flere og flere lag af problemet, jo mere du bruger den desto bedre virker den. Efter, at have brugt den et stykke tid vil du have elimineret det problem som du gerne ville bearbejde med hypnose.

Hellomind

HelloMind hypnose app’en er en naturlig videre udvikling af de apps som institut for Avanceret Hypnose havde bistået med at fabrikere. Den nye app er endnu bedre til at tage hånd om de ting der skal arbejdes med når man er i hypnose. Hypnose sessionerne er indtalt af hypnotisør Jacob Strachotta og vil give dig en dyb trance tilstand. I trance vil du opleve, at det bliver meget nemmere at løse et problem som ellers har været svært at få bugt med.