Teknisk stærkt uddannelsesforløb

Vi har lige gennemført vores marts faguddannelse indenfor hypnose, hypnoanalyse og hypnoterapi. Som altid, et super intensivt forløb med meget interesserede og dygtige deltagere. Vi elsker hypnose, det er det vi gør. Vi lægger tyngden i undervisningen på at du lærer teknikkerne, så du kan gå ud og praktisere som hypnotisør og hypnoterapeut efter endt faguddannelse. Vi har efter uddannelsen også et 280 lektioners online arkiv, som du får adgang til.

Så måske vi ser dig på næste faguddannelse? Det er sidst i Maj Klik her for at læse mere 

Tilbagemeldinger: 

Jeg forventede og ønskede mig et struktureret og teknisk stærkt uddannelsesforløb i hypnose, hvilket er fuldt opfyldt 100%

Det er en gave, at uddannelsen og metoder/modeller er struktureret omkring “Schweizer-kniven”, hvor det står “kniv-skarp”, at samme teknikker og værktøjer bruges i alle hypnoser. At der har været givet tryghed i “At det er dét her i skal koncentrere jer om at kunne og dét, det handler om (og ikke alt muligt andet) og at det er træning herfra.

Det bedste og mest afgørende kursus jeg nogensinde har været på!!! (psykolog gennem 18 år, har været på MANGE uddannelser og kurser!!!)

Fantastisk dygtighed fra både Jacob og Allan (vigtig dynamik)

God/super formidling, klogskab, menneskelighed og humor. Skønt med budskab og udlevelse af nedtoning af EGO’er. PERFEKT 🙂

//Anne Dorthe Hasholt, Psykolog

Læs alle vores tilbagemeldinger her.

Næste hypnose faguddannelse

Vi gennemfører hele tiden hypnose faguddannelser og du kan altid tilmelde dig i god tid og spare 1000,- ved early bird tilmelding.

Jacob Strachotta
Følg Jacob
Latest posts by Jacob Strachotta (see all)