Certificering indenfor Hypnose

  • Certificeret hypnotisør & hypnoterapeut.
  • Hypnosis.EU Certified Neuroscientific Hypnotist v/ Institut for Avanceret Hypnose.
TILMELD

Hvad er en certificering

En certificering er et dokument, som giver klienten/kunden tryghed i valget af hypnotisør og hypnoterapeut. Certificeringen er dokumentation for, at du har gennemgået pensum for den uddannelse, som er trykt på certifikatet.

Få adgang til ekstra online hypnose uddannelse

Når du bliver certificeret på Institut for Avanceret Hypnose ved Jacob Strachotta, får du samtidig mulighed for at komme på Danmarks største hypnose online “bibliotek”.

Ca. 280 timers ekstra undervisning.

Her kan du gennemføre kurser indenfor de fleste områder af hypnotisme.

Cecilie H. Katz

Mine forventninger var at få nye redskaber til at nå og hjælpe de klienter jeg allerede har (som zoneterapeut m.m.) og selvfølgelig arbejde med nye klienter. Mine forventninger blev i høj grad indfriet og meget mere til. Jeg oplevede bl.a. en stor forandring i mig selv i form af øget selvtillid - andre følelser som vrede og ked-af-det-hed kom også på besøg. Jeg føler jeg blev rigtig udfordret på det tankemæssige plan og at undervisningen var i særklasse. Jeg håber engang at kunne levere et materiale lige så godt. At tage denne uddannelse er mit livs bedste investering!

Connie Bandholtz

Dyb kendskab til induktion og tjek. Mine forventninger var at der åbnede sig en ny og forbedret verden for mig som terapeut. Jeg oplevede en helt fantastisk, positiv humoristisk, aktiv og motiverende Jacob. Jeg oplevede en fantastisk struktureret gennemgang og opbygning af uddannelsen som giver overblik og trykhed til at gå ud og praktisere. Mine forventninger fra 1-10=10. Helt fantastisk you are the greatest. Hypnose, dk er/bliver den mest anerkendte institution for hypnose uddannelser med den mest fantastiske underviser Jacob Straccotta. Jeg er Jacob dybt taknemmelig for den åbenhed og for din villige uddeling af al din viden.
TILMELDING