HelloMind i Finalen til fornem Pris

Hellomind som er vores prisvindende app til hurtig og dyb personlig udvikling er kommet i finalen i UCSF (University of California – San Fransisco) store award show for Digital Health. Vi har ikke bare en finaleplads, men hele to finalepladser i to kategorier (se billedet).

BEST MENTAL HEALTH COMPANY

og

BEST CONSUMER WELLNESS & PREVENTION COMPANY

Over 100 dommere deltager i vurderingerne!. Så det er stort!

Så vi er meget stolte over at vi er nået så langt, efter 4 års (mindst) udvikling og arbejde med hypnose og psykologi indholdet i appen.

UCSF er et af de universiteter der har arbejdet meget med digital health og det gør det endnu mere spændende. Vi ligger side om side med store navne som Fitbit, 23andme og headspace. Kryds fingrer for os 🙂

Det var bla. et krav for at deltage i konkurrencen, at man havde lavet et klinisk forsøg, hvilket vi har gjort i samarbejde med Århus Universitets Hospital.

Hvor kan jeg hente HelloMind?

Du kan hente hellomind appen her og prøve den af helt gratis.

Hvor kan jeg lære at hypnotisere?

Det kan vi hjælpe dig med. Det er MEGA sjovt og spændende at lære og bruge hypnose, hypnoanalyse og hypnoterapi. Men vores hold bliver hurtigt fyldt op, så vi anbefaler tidligt tilmelding. Du kan melde dig til på HypnoseFagUddannelsen her.

Jacob Strachotta
Følg Jacob
Latest posts by Jacob Strachotta (see all)