HelloMind i NewOrleans

16. september 2017, New Orleans USA:
HelloMind ønsker at skubbe til udviklingen af digitale services, som kan bruges til at forbedre mentalt velvære. Derfor har vi sendt Jacob Strachotta ud i verden for at fortælle om vores app.

Her står han på en scenen i New Orleans. Han har talt om HelloMind foran en fuld sal til Psych Congress 2017. Temaet var “Disrupting Mental Illness”.

I finalen

Jeg er en af stifterne bag hypnose appen HelloMind, som er en app med over 250 forskellige hypnose sessioner, der kan hjælpe med mange almindelige psykologiske problemstillinger, såsom usikkerhed, dårlige vaner, angst, kærestesorger, fobier og styrke motivation indenfor mange områder. Den er udgivet på både dansk og engelsk.

Så det var en fantastisk mulighed, da vi blev finalister i en konkurrence udstedt af Japans 2 største pharma, Otzuka. Vi blev inviteret til New Orleans for at fortælle hvorfor og hvordan HelloMind er så effektiv indenfor det psykologiske område . Jeg har altid ønsket mig at komme til New Orleans for musikken og maden. Så, at jeg nu havde en mulighed for at opleve det, samtidig med at jeg kunne fortælle om hvor godt et værktøj HelloMind er til at hjælpe på mentale problemstillinger var perfekt.

Der var også mange interessante foredrag omkring sindet, hjernens opbygning og nye metoder. Altsammen noget som vi integrerer i vores daglige arbejde med hypnose.

Vinderen

Vi vandt ikke denne gang, det gjorde MelonHealth som også er super dygtige med det de laver. Men bare det, at være med helt fremme i opløbet gjorde, at der blev lagt mærke til HelloMind og vi fik nogle super gode kontakter, som vi er i dialog med nu. Når det gælder Mental Health så er vi alle vindere, når det vi laver kan hjælpe dem som har brug for det.

Er du interesseret i at lære Hypnose?

Som du nok har regnet ud, så interesserer vi os dybt for hypnose og især de dybe tilstande af hypnosen. Måske du også er interesseret i at lære hypnose og det at hypnotisere?  Så kan du drage fordel af vores Early Bird registrering til næste Hypnose FagUddannelse som starter den 4 marts 2018, hvis du tilmelder dig inden den 4 december. 

Jacob Strachotta
Følg Jacob
Latest posts by Jacob Strachotta (see all)