fbpx
Hvordan bliver man Hypnotisør2020-06-02T07:51:41+02:00

HVORDAN BLIVER MAN HYPNOTISØR?

Kan alle blive hypnotisør?

Både nej og ja.
Alle uanset baggrund kan melde sig til vores professionelle hypnose faguddannelse. Du vil her lære alle de redskaber, der skal til, for at du kan hypnotisere og arbejde med andre under hypnose.

Derefter er det selvfølgelig vigtigt, at du øver dig. Ligesom enhver anden form for uddannelse, så er det vigtigt at dygtiggøre sig. Derfor har vi sørget for, at du bliver tilmeldt Danmarks mest aktive hypnose forum lige efter din uddannelse. Samtidig har du fra forumet adgang til over 280 timers online video baseret undervisning, hvor du vil kunne udbygge og forbedre dine teknikker og indsigt i hvordan det bevidste, underbevidste og ubevidste arbejder sammen.

Vi glæder os til at se dig og give dig en fantastisk faglig viden, støttet af en personlig udvikling.

Først bliver du hypnotisør derefter hypnoterapeut.

Grunddelen til hypnotisør, hvor du lærer at hypnotisere dine klienter dybt og samtidig genkende ægte dyb hypnose (somnambulistiske stadier), er inkluderet i ovenstående kursus. Det er en fordel at vide nøjagtigt, hvornår en person er i hypnose for at kunne time tidspunktet, hvor de terapeutiske værktøjer kan implementeres. Du vil lære nogle redskaber, som utrolig hurtig skaber forandring i forhold til psykoterapi, samtale terapi og andre terapiformer, som bearbejder det bevidste sind, for at nå ned til det underbevidste sind og den vej igennem få en forandring i personens mentale eller følelsesmæssige eller adfærdsmæssige område.

 • Hypnotisere
 • Hypnotisere de, som ikke umiddelbart kan hypnotiseres.
 • Trancefordybende teknikker.
 • Hurtige og lynhurtige teknikker til hypnose.
 • Skjulte og diskrete hypnotiske teknikker.
 • De hemmeligheder, de andre ikke fortæller om hypnose.

Det er en fordel at kende til de hypnoterapeutiske teknikker, som kan anvendes i forbindelse med at arbejde med mennesker i hypnose. Det vil sige, at når du tilmelder dig faguddannelsen, bliver du både hypnotisør og hypnoterapeut. Der vil du med hypnoterapi faktisk kunne reducere den tid, der skal bruges med en faktor 10. Det forudsætter selvfølgelig, at du kan bringe personen ind i hypnose. Du vil lære på uddannelsen, at bringe en person ind i trance. Du vil lære at teste for trance dybden, så du ved, at han/hun er i den rigtige trancedybde, inden du begynder at bruge de terapeutiske redskaber, som er utrolig effektfulde, såfremt hypnosen og trancen er tilstede.

Susanne Stentebjerg

Det har været utrolig spændende. Hver dag har været en stor oplevelse, som har varet ved efter vi sluttede hver dag. Jeg ved, at nogle ting vil ændre sig i mit liv fremover. Utrolig spændende… Giver nogle hjælpe værktøjer til at se anderledes på tilværelsen. Har aldrig oplevet så godt et kursus og taler med stor begejstring til alle om det.

Mikkel Hvid

1000 tak for et fantastisk udfordrende og meget, meget lærerigt kursus. Du er ikke blot en fremragende hypnotekniker, men også en meget kompetent og afbalanceret hypnoterapeut og det var rigtig godt at se.
TILMELDING

Uddannelsen er opdelt i to hoved moduler:

1. del – Uddannelse til Hypnotisør og 2. del – Uddannelsen til Hypnoterapeut.

Uddannelsen er delt op og forløber over otte dage i træk. Indenfor de otte dage er der to hovedmoduler . Du bliver både hypnotisør og hypnoterapeut på denne faguddannelse.

Tidlig tilmelding på hypnose uddannelsen anbefales, hvis du ønsker at sikre dig en plads på næste hypnose uddannelse.
TILMELDING

Michael Smith Toftebjerg

Stor ros for en indlevende og humoristisk undervisning. Du er meget kompetent og forstår at formidle stoffet på en let og forståelig måde. Du er meget inspirerende. Det bedste kursus som jeg har været på til dato. Tusind tak for et rigtig godt kursus og nogle pragtfulde dage.

Jesper T

I øvrigt vil jeg gerne benytte lejligheden til at rose dig for jeres online system, det er kanon og der er jo bare alt.. det er super godt. Så er det bare at komme i gang.. Vi ses jo nok på chatten på et tidspunkt

Kan man virkelig nå at lære det hele på 8 dage?

Det er ikke altid, at mere tid giver mere sikkerhed i udførelse af et hverv. Hvorfor ikke få alle værktøjerne på en gang?  Den følelsesmæssige oplevelses orienterede indlæring vil i de 8 dage give dig en ubevidst kompetence, samtidig med de værktøjer, du lærer bevidst. Det betyder, at du efter uddannelsen er gennemført, stadig – mens du hypnotiserer klienter – vil have et underbevidst sind, som arbejder videre med at integrere alle hypnosens elementer i dit bevidste sind. Efter klasseundervisningen har du frit adgang til ca. 280 timers online undervisning, fordelt på 9 emnekurser, 3 fagkurser og 1 specialekursus.

Linette Frederiksen

Min forventning var, at dette ikke kunne læres på 8 dage. Jeg oplevede en utrolig dynamik og det var meget spændende, mine forventninger er blevet 100 % indfriet forstået på den måde at vi kunne lære det på 8 dage. Det var så vildt spændende og på ingen måde tørt, jeg følte mig rigtig godt tilpas allerede 1 dag, fordi vi ikke skulle præsentere os for hinanden. (sætte etiketter på). Jeg er meget glad for, at jeg valgte dig (Jacob) og dit kursus, da jeg fik kvalitet og personlig udvikling samt forretningsgrundlag på højeste plan.

Nicolai Statager

Du er en fantastisk underviser, Jacob. Jeg er imponeret over dine evner. Den bedste uddannelse, jeg har været på og jeg har været et par (jysk for mange) steder efterhånden.
Suggestion betyder at stille forslag, men hvor der udøves en påvirkning. Mange mennesker kan faktisk få en ret god lindring ved suggestion alene. Man kan bearbejde, at en person f.eks. er angst for angsten, har nervøsitet eller usikkerhed, utryghed eller lavt selvværd. Alene dét, at bringe personen ind i hypnose på den rigtige trance dybde og påvirke med positive forslag, så dét, der bliver sagt, installerer sig og skaber forandring i den permanente del af hukommelsen, vil resultere i, at personen får en kur. Nogle mennesker skal ikke have særlig mange positive suggestioner, for at kunne mærke en forandring. Så længe det underbevidste sind arbejder med det bevidste sind,  kommer forandringen helt af sig selv. Du når altså, at blive kompetent til at hypnotisere på de første fem dage. Bringe en person i hypnose, teste for trance dybde og give suggestion og vække dem op igen. Du lærer også ,hvordan forskellige mekanismer og detunderbevidste sind virker. Du lærer også, på de første fem dage, at give dét, man kalder vågensuggesion, altså hypnotiske forslag i vågen tilstand –  plus en hel masse andre ting.
Læren om hypnose/hypnotisme kan hjælpe mange mennesker med at forandre grundlæggende mønstre, også mønstre indlært før vi kognitivt (tankemæssigt) er opmærksomme på, hvad vi lærer, når vi lærer det.

Det, at hypnotisere er ikke en evne f.eks ligesom clairvoyance, healing. At hypnotisere er en teknik og en ramme for underbevidsthedens psykologi. Når det er lært, har du kørekortet og et “kort” over byen. Derefter vil praktisk træning øge din erfaring og du vil hurtigt blive bedre til at hypnotisere.

Hypnose er en tilstand, som hypnotisøren hjælper klienter ind i. Hypnotisøren hjælper faktisk klienten til at hypnotisere sig selv. Når tilstanden er nået, er der mange spændende ting, som kan lade sig gøre.

Indlevende, målrettet og praktisk undervisning.

 • Over 20 års kompetence indenfor hypnose, hypnoanalyse og hypnoterapi.
 • Adgang til ekstra 280 timers online undervisning.
 • Adgang til Danmarks største vidensdelingsnetværk for hypnotisører og hypnoterapeuter.

Hvem er hypnotisør uddannelsen for?

Det er i princippet for alle mennesker. Det er en åben uddannelse og måske har du et brændende ønske om at hjælpe andre mennesker. Det kan også være, at du er selvstændig og ønsker en udvidelse af den måde, du arbejder og leder dagligdagen. Måske er du fagprofessionel og arbejder med mennesker i forvejen, men har brug for et redskab, der går dybere ind i sindet.

Et redskab, der kan skabe varig forandring i den følelsesmæssige del af hukommelsen. Du vil lære nogle teknikker, som tidligere kun har været forbeholdt de få.

Alle der arbejder med hypnose, opdager pludselig, hvor mange steder det finder anvendelse, både indenfor områder såsom sundhed, selvledelse, salg, marketing, partnere, skrivekunsten, kommunikation og personlighed. Du kan også bruge hypnose faguddannelsen som et supplement til en uddannelse, du allerede har taget.

Eksempelvis har mange NLP terapeuter taget hypnoseuddannelsen for at komme dybere i trance arbejdet. Terapeuter og Psykologer tager uddannelsen, for at kunne fjerne klienters følelsesmæssige blokeringe, der hindrer kognitiv integration og forandring. Sexologer tager uddannelsen, for at fjerne gamle traumer på klienter. Traumer, der har forhindret et frit flow af den seksuelle energi.

Selvstændigt erhvervsdrivende tager uddannelsen for at opnå personlig udvikling og forståelse for de ubevidste mekanismer, der styrer en selv og medarbejdere. Hypnose er et perfekt redskab til at nå dybere problemstillinger i forbindelse med coaching. Har du, som coach, brug for efteruddannelse, så kunne hypnoseuddannelsen være noget for dig.

hypnose virker

Online system til efteruddannelse

Udover selve uddannelsen får du også adgang til online faglige forum, online efteruddannelses kurser og online chat med kollegaer og m.m. Online værktøjer, som du kan bruge direkte efter uddannelsen.

Din succes er vores succes.

3 gode grunde

 • Du lærer dig et fag, som er tidsløst, der er altid brug for dig.
 • Du lærer at hjælpe andre og hypnotisere dig selv til et bedre liv.
 • Du bliver økonomisk uafhængig, efterhånden som din dygtighed skærpes.

Hvorfor Institut for Avanceret Hypnose?

Vi har gjort det til vores mål at uddanne de bedste hypnotisører.

Vi er ikke de eneste, som uddanner hypnotisører, men vi er det sted, som har uddannet flest hypnotisører. Det er netop fordi, vi lægger en ære i at hypnotisører, som certificeres fra Institut for Avanceret Hypnose, skal være de bedste.

Jeg er kun glad for, at 80% af vores hypnose kursister kommer på anbefaling af tidligere kursister.

Tak for det.

SE ALLE UDDANNELSER
Go to Top