Vi opgraderer vores hypnose Faguddannelse

Vi har netop opgraderet faguddannelsen indenfor hypnose, så du nu får fuld forplejning og indkvartering på Danmarks smukke lokation, Ærø. Fra og med næste år gennemfører vi alle vores Faguddannelser på vores eget Institut for Avanceret Hypnose på Ærø. Ærø er en Ø i det sydfynske Ø-hav med den smukkeste natur og rolige omgivelser. Et perfekt sted for HypnoseFagUddannelsen, som vil give dig de bedste betingelser for dyb indlæring. Er det så blevet dyrere? Nej, det er det ikke. Prisen er stadig den samme.

+ Online Uddannelse

Efter live uddannelsen får du adgang til ca. 280 lektioners ekstra undervisning online. Det er videobaseret, så du tydligt kan se hvordan du bruger de enkelte teknikker

Early Bird

Hvis du tilmelder dig Faguddannelsen 3 måneder før Uddannelsen starter, så får du 1000,- i rabat når restbeløb skal indbetales. Det gør det nemmere for os at planlægge, og det vil vi gerne give en bonus for.

Et års fri adgang til HelloMind

Efter endt uddannelse får du også fri adgang til HelloMind i et helt år. Der er 250 forskellige hypnosesessioner, så du kan gøre dig selv til den bedste udgave af den du er. Fjerne gamle blokeringer eller booste den nye dig i positive retninger. HelloMind koster normalt 899,- for et år, som du altså sparer.

Hellomind app

Hellomind app

Tilmelding

Giv dig selv en tidlig julegave og meld dig til Hypnose FagUddannelsen og få en plads sikret allerede nu. Du bliver både uddannet hypnotisør og hypnoterapeut. Melder du dig til inden 4 december får du vores Early Bird rabat.

Læs tilbagemeldingerne fra tidligere elever.

Jacob Strachotta
Følg Jacob
Latest posts by Jacob Strachotta (see all)