HypnoseUddannelse

HypnoseUddannelse

Så har vi lige gennemført den sidste hypnosefaguddannelse for I år og du kan læse tilbagemeldinger fra de tilfredse deltagere. Institut for Avanceret Hypnose har undervist i over 15 år indenfor hypnose og vores hypnoseerfaring strækker sig over 25 år. Derudover, ved vi hvordan man underviser og vi elsker vores arbejde. Måske, du har lyst til at give dig selv en hypnoseuddannelse i nytårsgave, så er det nu du skal tilmelde dig marts holdet for at få Early Bird rabat på 1000,- (inden 4 Dec).

Tilbagemeldinger fra deltagere

Jeg har følt mig fantastisk godt behandlet fra den indledende mail korrespondance til jeg havde med Jacob, til selve undervisningsdagene. Jeg føler mig klædt på og selvsikker til at praktisere den ædle kunst at hypnotisere fremover og kan ikke vente med at skulle igang med egen virksomhed. Tusind tak for en uforglemmelig oplevelse, den vil jeg bære på resten af mit liv.

//Sussie

Hypnose uddannelsen var god for 10 år siden, men endnu bedre/meget bedre nu. Det er en bedre og mere “konsolideret” version af Jacob og Allan. Det virker rigtigt godt, at der veksles mellem jer to. Sam en sekunder gevinst, så er der masser af humor og en generel 8 dages påvirkning af positivitet. Det funker bare, og har været en stor oplevelse og fornøjelse.

// Mogens

Uddannelsen har været en god oplevelse og ikke mindst rejse. Alt ialt godt.

//Freya

Forventede at blive hypnotisør og Hypnoterapeut, og ja det blev jeg. Fik fjernet en fobi og hjælp til igen at indtage scenen. God blanding af teori/praksis + indlagte hypnoser.

// Tonny

Jeg er yderst taknemmelig for at have haft denne læring hos Jacob Strachotta. Det har været meget intenst, 8 dage på fuld tryk, og dog med masser af humor og praktik.  Tusind Tak.

// Filiz

Mine forventninger til hypnose uddannelsen var at jeg ville blive solidt forankret i det jeg var kommet for at lære. Mine forventinger er indfriet tilfredsstillende. Hele hypnose uddannelsen var relevant for mig.

// Karsten

Fantastisk dynamik på hele holdet, hvilket gjorde det nemt at falde til. At falde nemt til betød at jeg var åben for indlæring og let kunne huske det jeg blev undervist i.

// Maiken

Jacob Strachotta
Følg Jacob

Jacob Strachotta

Behandler og Underviser.
Nysgerrig og åben for nye indtryk.
Jacob Strachotta
Følg Jacob

Latest posts by Jacob Strachotta (see all)

2017-11-22T20:00:49+00:00

3 Comments

 1. freiesleben15 20. november 2017 af 16:27

  Halløj. Jeg kan se, at der er en kommentar “fra mig” (Louise). Det må være en anden, for her er min tilbagemelding:

  Jaaa, de gjorde det godt Jacob og Allan. Det var liiige præcis en fantastisk uge, hvor jeg lærte alt det, jeg skulle og mere til. Jeg fik dybere og dybere indsigt i hypnosens spændende verden, der er så fuld af muligheder for positive forandringer, samtidig med at den er et evigt relevant værktøj til at hjælpe folk med at slippe begrænsninger i livet. Det var liiige nøjagtig undervisning i bedste stil. Tak til Jacob og Allan.

  • Jacob Strachotta 22. november 2017 af 20:02

   Hej Louise

   Ja, det gik nok lidt stærkt med at tyde, hvem der havde skrevet hvad. Men, tusind tak for din tilbagemelding. Og dit indlæg er hermed den første kommentar efter vi har fået ny hjemmeside 🙂 God fornøjelse med at hypnotisere og Hjælpe andre.

Læg en kommentar